Sejfilet i karry med porre

1 Nov

 

Fisk er anbefalet os at spise 2 gange om ugen. Prøv denne milde fiskeret som vil blive et hit hos hele familien.

Portionsstørrelse: 2 personer
Tilberedningstid: Ca. 45 min.

Ingredienser:

2 lys sejfileter
1 porre
½ bakke champignon
150 gr. frosne ærter
Flydende magerine
Karry
Salt, peber
½ liter bouillon

Fremgangsmåde:

Rens og skær porrere i ringe a ca. ½ cm. tykkelse.
Rens og skær champignon i kvarte.
Bland flydende magerine med karry, salt og peber.
Pensl sejfileterne med blandingen.
Grøntsagerne hældes i et ovnfast fast, ovenpå lægges fisken og til sidst hældes bouillon over.
Varmes i ovnen ca. 20 min. ved ca. 175 grader.

Servering:

Jeg synes personligt brune ris smager bedst til denne ret, men man kan også sagtens spise det til hvide ris.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: