Hvorfor miljø-mærket?

21 okt

Hverken vi eller naturen kan tåle mange af de kunstige stoffer og kemikalier der er i vores plejemidler. Dette gælder både produkterne vi smører på vores krop, men også det vi bruger til rengøring og vask. Fosfater er en af de helt store syndere og findes i næsten alle vores rengøringsmidler.

*
Ved at købe produkter med svanemærket eller eu-blomsten, køber du et produkt der indgår naturligt i vandkredsløbet når det skylles ud i afløbet. Disse indeholder ikke fosfater.

Ved at købe disse, eller et produkt med astma-allergi mærket, mindsker du risikoen for at blive ramt af allergi. Et produkt der alene indeholder astma-allergi mærket, er ikke nødvendigvis miljøvenligt.

Ved at købe et produkt med mærket eco-cert køber du et produkt med økologiske ingredienser og hvor størstedelen er af naturlig oprindelse.

*

Mærkerne kan også være et tegn på en miljøvenlig produktion med henblik på udledning af så lidt Co2 som muligt når det produceres. Her kan der være tale om ingen blegning, ingen skadelige stoffer, ingen farve, bæredygtig energi på fabrikkerne etc. Disse mærker ses gerne på toiletpapir, karton, tilbudsaviser, tuscher, maling og lignende.

*

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: